Kakao 20-22% 1 KG
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Kakao składnik niezastąpiony w kuchni jako dodatek do ciast i innych słodkich wypieków. Można również wykorzystać je do dań wytrawnych – gorzki smak kakao świetnie komponuje się z wołowiną, kaczką i wieprzowiną.
Składniki: proszek z nasion owoców kakaowca.
Produkt może zawierać gluten, mleko i seler.
Wartość odżywcza produktu w 100 g: Wartość energetyczna 1539 kJ/368 kcal, Tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,5 g,
Węglowodany 36,5 g w tym cukry 0,6 g, Białko 20 g, Sól 2,2 g
Opakowanie: Opakowanie jednostkowe – worek polietylenowy;
Opakowanie zbiorcze – karton z tektury falistej trzywarstwowej;
Opakowanie transportowe – paleta drewniana oraz folia typu stretch do owijania.
Waga: 1kg