
Pasztety warzywne
Pasztety w słoiku - idealne do kanapek i nie tylko
Pasztet w słoiku doskonale nadaje się do smarowania kanapek. Pasztet pieczony czy warzywny można jeść jedynie z chlebem i ulubionymi dodatkami - pomidorem, cebulą, ogórkiem czy zieloną sałatą. Pasztety doskonale komponują się zarówno z jasnym, jak i ciemnym pieczywem. Jeść można je z chlebem, bułkami i bagietkami. Wcześniej można oczywiście sięgnąć po masło, ale nie ma takiej potrzeby.
Drobiowy pasztet w słoiku - nieoceniony w podróży
Pasztety są cenione przez miłośników górskich wędrówek. Wiedzą oni doskonale, że te produkty doskonale sprawdzają się podczas całodniowych wypraw. Szczelnie zamknięte w słoiku pasztety nie wymagają żadnych szczególnych warunków przechowywania. Można je wrzucić bez obaw do swojego plecaka, zabierając dodatkowo ze sobą bułki. Słoiki są wytrzymałe i trudno je zniszczyć. Niemożliwe jest w zasadzie także ich samodzielne otwarcie.


2,10 zł
1,94 zł

2,10 zł
1,94 zł

2,10 zł
1,94 zł

2,10 zł
1,94 zł